Thursday, February 19, 2009

Jättegod äggröra med bladspenat och feta

Det blir ganska mycket äggfrukostar när man äter lchf! Ägg mättar ju som sagt jättebra!
Men ibland kan man tycka att det blir tråkigt med äggröra och bacon. Därför har jag exprimenterat ihop en liten roligare äggröra. Den får mig att tänka på somriga hotellfrukostar i Grekland och gör vintern här i Sverige lite roligare!

Du behöver:
  • Ägg
  • färsk bladspenat
  • Smulad fetaost
  • Grädde
  • olivolja

Jag brukar välja att göra den här äggröran i stekpanna.

Hetta upp olivoljan på medlevärme och rör i äggen. Fortsätt att röra hela tiden så ingenting fastnar. Fort i med spenaten och fetaosten och sen en skvätt grädde. När det tjocknat till och spenaten har mjuknat är det klart!

Grekisk hotellfrukost på ett kick! :)

1 comment:

  1. köpte babyspenat idag, får testa det imorron bitti, fast med brie istället för feta...det blir nog bra det med!

    ReplyDelete